Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku.

Vyskúšajte

Cviklová desiatová nátierka

Cviklová desiatová nátierka
Suroviny:
  •  2 ks cvikly
  • 150 g krémovej syrovej nátierky
  • 30-40 g masla
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 1 ČL drvenej rasce
  • 1 PL čerstvého nastrúhaného chrenu
  • Soľ

Na ozdobenie:

  • Zväzok pažítky
  • 2 PL nastrúhaného parmezánu
Príprava:

1. Cviklu, krémovú nátierku, maslo, citrónovú šťavu a drvenú rascu vymixujeme v Nutribullete dohladka.

2. Pridáme nastrúhaný chren a soľ a všetko dobre premiešame.

3. Servírujeme s domácim chlebíkom alebo natrieme na kúsky opečenej bagetky, dozdobíme nasekanou pažítkou a nastrúhaným parmezánom.

Dobrú chuť!

Autor : Tinka Karmažín