V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Slané palacinky s tuniakovou paštétou a kyslými uhorkami

Suroviny:
  • Múka
  • Mlieko
  • Vajíčko
  • Soľ
  • Konzerva tuniaka
  • 2 ančovičky - filety
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Korenie
  • Rozmarín
  • Olej
  • 2 kyslé uhorky
  • 1 červená paprika

 

Príprava:

Zmiešajte spolu ingrediencie na palacinky a upečte ich. Potom zmiešajte tuniaka s ostatnými prísadami. Kyslé uhorky a papriku nakrájajte na tenké pásiky. Tuniakovú paštétu natierajte na palacinky, pridajte pásiky kyslej uhorky a papriky a podávajte ako predjedlo, snack alebo s kolieskami salámy.

Autor : Šéfkuchár Lojze Čop