V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Čučoriedkový cheesecake

Suroviny:
  • 75 g rozpusteného masla
  • 175 g celozrnných sušienok
  • 175 g čučoriedok
  • 2 ČL cukru
  • 450 g jemného tvarohu
  • 150 g kryštálového cukru
  • 1 PL vanilkového cukru
  • 4 vajíčka
Príprava:
  1. Predhrejte rúru na 180 °C.

  2. Rozdrvte alebo rozmixujte sušienky a zmiešajte ich s rozpusteným maslom. Vymiešaným cestom vysteľte rajnicu Stone Legend.

  3. Tvaroh vymiešajte s kryštálovým a vanilkovým cukrom a vajíčkami. Zmes nalejte do rajnice na prvú vrstvu cesta a vložte do rúry na 40 minút alebo kým povrch nebude zlatistý.

  4. Po vytiahnutí z rúry nechajte koláč vychladnúť.

  5. Čučoriedky s práškovým cukrom a 1 ČL vody jemne miešajte na panvici Stone Legendasi 5 minút, kým zmes nebude sirupovitá. Nechajte vychladnúť.

  6. Čučoriedkovú zmes nakoniec nalejete na vrch koláča.

  7. Môžete servírovať.

Autor :

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750