V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Gaštanová nátierka

Čas varenia:

100 minút

Čas prípravy:

15 minút

Celkový čas:

115 minút

Suroviny:
  • 250 g gaštanov;
  • 175 g práškového cukru
  • 75 ml vody;
  • 1 vanilkový struk;
  • štipka soli.
Príprava:

Gaštanová nátierka je taká chutná, že ju budete chcieť jesť lyžicou – a my vám v tom rozhodne nebudeme brániť. Môžete ju konzumovať s chlebom alebo použiť ako náplň do koláčov či natrieť na palacinky.

Príprava:

  • ostrým nožom narežte gaštany do tvaru písmena X a hodinu ich varte v osolenej vode;
  • do hrnca dajte cukor a vodu, uveďte do varu, potom znížte teplotu a varte 10 minút;
  • opláchnite gaštany, ošúpte a vložte ich do mixéra spolu s cukrovým sirupom.
  • varte zmes polhodinu na miernom ohni s nakrojeným vanilkovým strukom, nechajte nátierku vychladnúť a podávajte.

Autor : Delimano

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750