V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Grilované jahody s limoncello sorbetom

Suroviny:

• 2 šálky kryštálového cukru
• 2 šálky vody
• 1 lyžica jemne nastrúhanej kôry z citróna
• 2 lyžice citrónového likéru limoncello
• 48 jahôd
• 1 šálka práškového cukru

Príprava:

Na stredne veľkej panvici zmiešajte kryštálový cukor s vodou. Nechajte zovrieť a miešajte, kým sa cukor nerozpustí. Potom pridajte citrónovú kôru, citrónovú šťavu a likér limoncello. Prikryte a nechajte vychladnúť.

Zmes vložte do mrazničky na 8 až 24 hodín alebo kým nebude tuhá.

Napichujte jahody na špajdľu, pričom medzi nimi nechávajte priestor 5 cm. Potom ich namočte do práškového cukru a celé ich v ňom pootáčajte. Jahodové špízy poukladajte na grilovací plech Stone Legend a nastavte nízku až strednú teplotu. Grilujte asi 6 minút alebo kým jahody nebudú dobre prehriate, často ich otáčajte, aby sa zahriali rovnomerne. Servírujte ich so sorbetom.

TIP
Na prípravu sorbetu použite zmrzlinovač a nebudete si ho musieť pripravovať tak dlho vopred.

Autor : Delimano

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750