V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Grilované rybacie tacos

Suroviny:
  • Biela ryba,
  • Šťava z dvoch limetiek,
  • 1 ČL čierneho korenia,
  • 1/4 ČL cesnakového prášku,
  • 1/2 ČL soli,
  • Nasekaný šalát,
  • Nakrájané paradajky,
  • Nakrájaná cibuľa
  • Guacamole,
  • Taco placky.
Príprava:

Mexické hrianky tacos patria medzi najpopulárnejšie pochúťky na svete – a má to svoj dôvod. Skvele chutia, ľahko sa pripravujú, dajú sa jesť rukami a môžete ich naplniť, čím len chcete. Ak však chcete ostať verní zdravej strave, jednoducho do nich dajte grilované ryby a kopu zeleniny.

Príprava:

Vo veľkej mise zmiešajte limetkovú šťavu, čierne korenie, cesnakový prášok, soľ a rybu. Zmes nechajte chvíľku marinovať: asi 15 minút. Medzitým si môžete pripraviť ostatné suroviny: nasekajte šalát, nakrájajte paradajky a cibuľu a odložte nabok. Dajte rybu na gril a opekajte ju, kým nie je pevná a ľahko sfarbená. Naplňte taco placky šalátom, rajčinami, cibuľou a nakoniec pridajte grilovanú rybu. Môžete ich dochutiť guacamole alebo iným dresingom podľa vlastného výberu – ale ak nechcete, aby mal váš pokrm priveľa kalórií, zvoľte si radšej ľahší variant.

Autor : Delimano