V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Grilovaný losos s citrónovobazalkovým maslom

Suroviny:

• 4 filety z lososa
• 1 lyžička červenej papriky
• 1 lyžička cukru
• 1/2 šálky masla
• 1 lyžica čerstvej bazalky, najemno nasekanej
• 1 lyžica čerstvej citrónovej šťavy
• 1 lyžica jarnej cibuľky, najemno nasekanej

Príprava:

Poukladajte filety z lososa na grilovací plech Stone Legend, posypte paprikou a cukrom. Grilujte 6-8 minút alebo kým sa nezačne rybie mäso jemne oddeľovať. V malej miske zmiešajte maslo, bazalku, citrónovú šťavu a jarnú cibuľku. Navrch každej filety dajte za lyžicu citrónovo-bazalkového masla.

TIP
Servírujte so zeleninou pripravenou na pare.

Autor : Delimano