V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Karbonátky s lečom

Suroviny:

• 800 g mletého mäsa (bravčové, hovädzie, mix, hydinové)
• 1 PL horčice
• 3 PL strúhanky
• 1 PL majoránky
• 1 KL mletej rasce
• 100 ml mlieka
• 3 strúčiky cesnaku
• soľ, mleté čierne korenie
• 700 g zeleninového leča v pohári

Príprava:

Mäso ochutíme koreninami, pridáme strúhanku a mlieko, necháme odpočívať 10 min. Zo zmesi vytvarujeme 8 karbonátok, ktoré opečieme na pár kvapkách oleja z oboch strán a zalejeme pohárom leča. Mierne osolíme, zakryjeme pokrievkou a dusíme 30 min.

Autor : Delimano

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750