V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Obrátený ovocný koláč Gizky Oňovej

Suroviny:

• Kúsok masla

• 1 jablko

• 1 hruška

• 5 veľkých jahôd

• Hrsť čučoriedok

• Škoricový cukor

• 5 vajec

• 5 PL kryštáloveho cukru

• 5 PL polohrubej múky

• 1 ČL prášku do pečiva

• 1/2 citróna

Príprava:

1. Vo vysokej panvici si roztopime maslo a medzitým si nakrájame ovocie na kúsky.

2. Do roztopeného masla pridáme ovocie, škoricový cukor a dusíme 7-8 minut.

3. Ovocie dáme bokom vychladnúť.

4. Vymiešame žĺtky s cukrom do penista.

5. Pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy, múku s kypriacim práškom a vymiešame.

6. Zľahka vmiešame vyšľahaný sneh.

7. Cesto nalejeme na vychladnuté ovocie a pečieme cca 25 minút pri teplote 180° C.

Autor : Gizka Oňová

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750