V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Pečené koleno - recept Gizky Oňovej

Suroviny:

• 1 bravčové koleno
• Soľ
• Čierne korenie
• 4 strúčiky cesnaku
• 1 cibuľa
• 4 PL medu
• 5 PL olivového oleja
• 1 PL sójovej omáčky
• 1 čili paprička
• 1 citrón

Príprava:

1. Koleno uvaríme do polomäkka v osolenej vode s 2 strúčikmi cesnaku a cibuľou.

2. V miske zmiešame olivový olej, med, sójovú omáčku, 2 (prelisované) strúčiky cesnaku,
(nadrobno nakrájanú) čili papričku, soľ, korenie a citrónovú šťavu.

3. Koleno vyberieme, narežeme kožu a uložíme do hrnca na mriežku.

4. Potrieme pripravenou marinádou a vložíme do rozohriatej rúry.

5. Pečieme dochrumkava. Počas pečenia koleno podľa potreby potierame marinádou.

Autor : Gizka Oňová

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750