V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Ríbezľová vegan torta nepečená

Suroviny:
Na 1 mini tortičku s priemerom 18 cm budeme potrebovať:
 
  • 100 g vlašských orechov
  • 65 g sušených hrozienok
  • 5 PL kokosového oleja
  • 300 g ríbezlí
  • agar 1g
  • 2 PL javorového sirupu
Príprava:
1. Chia rozmixujeme a pridáme k nim kokos, kakao, premiešame a zalejeme rastlinným nápojom. Nakoniec dochutíme javorovým sirupom. Necháme stáť 5 min.
 
2. Medzitým vlašské orechy rozmixujeme na múku. Pridáme hrozienka a kokosový olej a opäť mixujeme do mazľavej hmoty. Túto navrstvíme na spodnú časť tortovej formy. Na ňu nalejeme predpripravenú chia zmes.
 
3. Formu vložíme na 20 min do mrazáku a 10 min pred vybratím začneme pripravovať poslednú vrstvu. 200 g ríbezlí rozmixujeme, pridáme k nim agar a zohrievame pokým zmes nezačne vrieť. Vtedy odstavíme, primiešame javorový sirup, chvíľu miešame, aby zmes mierne vychladla a zhustla a následne vylejeme na tortu. Posypeme zvyšnými ríbezľami a dáme opäť zachladiť do mrazničky kým vrchná vrstva nestuhne (cca 30 min.).
 
4. Po vybratí najprv orežeme okraje koláča, aby sa oddelili od formy a potom opatrne krájame. Dobrú chuť!
 
 
Pri príprave tohto receptu som použila ručný mixér Utile od Delimano.

Autor : DORA´S ART

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750