V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Výnimočná čokoládová bábovka

Photo
Video
Suroviny:
  • horká čokoláda 200 g
  • maslo 150 g
  • trstinový cukor 5 kopcovitých PL
  • vajíčka 4 ks
  • múka poohrubá špaldová 100 g
  • múka polohrubá špaldová celozrnná 100 g
  • vínny kameň 7 g
  • kakao v prášku 5 kopcovitých PL
  • Sonnentor korenie na koláče a keksy 1 ČL
  • rumová aróma 2 ČL
  • zakysanka 250 ml
  • hrozienka vopred namočené v rume 3 PL
Príprava:

1. Čokoládu s maslom roztopíme vo vodnom kúpeli a potom necháme vychladnúť na izbovú teplotu.

2. Vajíčka s cukrom vyšľaháme do penista.

3. Medzitým si pripravíme sypkú zmes zmiešaním múk, vínneho kameňa, kakaa a zmesi Sonnentor.

4. K vyšľahaným vajíčkam pridáme rumovú arómu a zakysanku, necháme premiešať a za stáleho šľahania pridávame sypkú zmes.

5. Nakoniec primiešame hrozienka.

6. Pečieme pri 190°C 65 min.

Autor : DORA´S ART

Potrebujete pomoc?
x
Potrebujete pomoc?

Naši operátori sú pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadom produktov alebo objednávok. Prosím, kontaktujte nás na čísle:

02/59 220 750