V nákupnom košíku nie sú žiadne položky

Vyskúšajte

Vlastnosti a benefity

Nový vylepšený povrch

Chceli by ste riad, ktorý je prakticky nezničiteľný? Taký, ktorý Vám vydrží roky rokúce a poslúži ako verný šéfkuchár pri Vašich rodinných obedoch? Ktorý je bezpečný, vhodný na všetky druhy varných dosiek a predstavuje kombináciu tradičného a moderného? Potom je naša nová generácia riadu Delimano Stone Legend Copperlux presne to, čo hľadáte.

Nová línia Delimano Stone Legend s čiastočkami pravého kameňa bola vylepšená o zložky pravej medi. Meď má zo všetkých materiálov najlepšiu elektrickú a tepelnú vodivosť. Preto Vám hrnce a panvice Stone Legend Copperlux zaručia rýchlejšie varenie s nižšou spotrebou energie.

Materiálová úprava

  1. Druhá vrstva farebnej smaltovanej ocele
  2. Základná prvá vrstva smaltovanej ocele
  3. Vysoko kvalitná oceľ
  4. Vnútorná prvá vrstva smaltovanej ocele
  5. Vnútorná druhá vrstva smaltovanej ocele
  6. Prvá vrstva nepriľnavého povrchu Quantanium®
  7. Druhá vrstva nepriľnavého povrchu s čiastočkami medi a pravého kameňa Quantanium®
  8. Tretia vrstva nepriľnavého povrchu Quantanium®
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Vlastnosti Stone Legend Copperlux

  • Indukcia

  • Elektrické horáky

  • Keramické varné dosky

  • Plynové horáky

  • Kvapka oleja

  • Šetrí energiu

  • Ekologické

  • Jednoduché čistenie

  • Vhodné do umývačky

  • Nepriľnavé

  • Rýchle a zdravé varenie

  • Dlhodobé použitie

  • Vyrobené v Španielsku

Špeciálny riad nevyžaduje žiadnu špeciálnu starostlivosť

Smalt je odolný voči korózii a nikdy nezhrdzavie. Laicky povedané, zdravé pokrmy môžete pripraviť rýchlejšie a bezpečnejšie, v hrncoch a panviciach, ktoré dlhé roky ostanú rovnaké, ako keď ste ich kúpili. A tým myslíme aj vonkajší medený vzhľad. Stone Legend Copperlux si uchová svoj sofistikovaný, profesionálny a prestížny výzor celú večnosť, pretože smalt, vypálený pri 840 °C, zaisťuje dlhotrvácne žiarivé farby.

Meď ako prvok je považovaná za jeden z najlepších tepelných vodičov. Spolu so smaltom tvoria dokonalú kombináciu pre nepriľnavosť a rovnomernú distribúciu tepla.

Čiastočky kameňa uchovávajú teplo a postupne ho uvoľňujú do jedla, čím zachovávajú prirodzenú šťavnatosť, vitamíny a chute. Simulujú tým tradičné varenie na kameni a jeho výhody. Viac chuti rovná sa lepšia chuť!